Hírek, események

title

A Víz Világnapja

2018. március 23-án vettünk részt a Magyar Víziközmű Szövetég által rendezett – a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő– díjátadó ünnepséggel egybekötött szakmai találkozón.

Igazán nagy megtiszteltetésnek és örömteli alkalomnak találjuk ezt a rendkívüli ünnepi gálaestet. (Ezt a hangulatot méltán mutatja cégvezetőinkről - Mahovszky Miklós és Csáki Attila – készített fotók).

  

A rendezvény immár hagyományosan a patinás Pesti Vigadóban – méltó környezetben – színvonalas szakmai és kulturális programokkal került megrendezésre.

  

A Víz Világnapja különösen fontos Cégünk életében, hisz mind szakmai, mind privát emberként is tisztában vagyunk vele, hogy az édesvíz véges természeti erőforrás és annak megvédése mindenki – így Cégünk – lételeme is. Jelmondatunkkal összhangban: „A víz kincs, segítünk megőrizni”, úgy  gondoljuk, hogy a víz a jövőnk és egyben a fejlődés alapja is! Ennek eredményeképpen idén is BRONZ fokozatú támogatóként, illetve több munkatársunk delegálásával járultunk hozzá a rangos szakmai találkozó megrendezéséhez.

  

 

A rendezvényen életművük és tevékenységük elismeréseként az ágazat kiemelkedő és meghatározó szakemberei vehették át a Víz Világnapi Emlékérmeket, Víziközmű Ágazatért Érdemérmeket és a Reitter Ferenc díjat.


Szívből gratulálunk és további szakmai sikereket kívánunk a kitüntetett szakembereknek!