Hírek, események

DRV Zrt - Szakmai Nap

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Siófokon rendezte meg az immár hagyományosnak mondható szakmai találkozóját, 2017.09.29-én.

Az Interex-Waga Kft. mindig megtiszteltetésnek érzi, ha egy rangos rendezvényen számolhat be a forgalmazott szerelvényeivel elért eredményeiről, tapasztalatairól. A megnyitóban Volencsik Zsolt vezérigazgató úr arra buzdította a jelenlévőket, hogy a szakmai hozzáértésükkel járuljanak hozzá a magyar víziközmű szakma magas színvonalon tartásához.

Ezen rendezvények mindig lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók megoszthassák velünk azokat a tapasztalataikat, melyeket a gyártók felé visszacsatolva, előre viszik a fejlesztéseket. Ez nem volt másképp az idei szakmai fórumon sem, hiszen a kiállított szerelvényeinket megnézhették a kiállítási standunkon és elmondhatták észrevételeiket a már használt, és most megismert termékeinkről.

A félórás előadás első felében Tóth Csaba kollégánk azt emelte ki, hogy az elmúlt évtizedekben közösen átélt szakmai kihívások nagyban hozzájárultak az Interex-Waga Kft. jelenlegi termékpalettájának kialakításához. Riczu József kollégánk pedig ennek a gondolatnak a tükrében mutatta be a már nagyszámú üzemeltetési tapasztalattal rendelkező IMP tűzcsapot. Ettől a terméktől a szakma joggal várhatja azt a megbízhatóságot, melyet már megszoktak tőlünk.

Szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek, és bízunk abban, hogy jövőre is alkalom lesz beszámolni az újdonságainkról, közösen elért eredményeinkről.