Hírek, események

title

Megrendezésre került a Főmérnöki Értekezlet

A Magyar Víziközmű Szövetség és a Fővárosi Vízművek Zrt. 2018. szeptember 26-27-én rendezte meg a Főmérnöki Értekezletet Budapesten a Danubius Hotel Heliában.

Örömünkre szolgált, hogy az idén is támogathattuk ezt a kiemelkedően magas színvonalú, szakmai rendezvényt. Cégünk alkalmazkodva az aktuális ágazati kihívásokhoz, idén a humán erőforrás területén tartott előadást. Kolléganőnk, Ferkóczáné Pataki Eszter előadásának címe: „Képzés – mint lehetséges megoldás a szakemberhiány enyhítésére”. Fő témaként kiemelte, hogy az ágazat számára a legnagyobb kihívást a szakmai utánpótlás biztosítása jelenti, melynél hangsúlyosan fontos a célirányos szakmai képzés. Ehhez a témához kapcsolódva pedig kifejtette, hogy az Interex-Waga Kft. mint tud a probléma megoldásához hozzátenni a rendszeres képzés segítségével, illetve, hogy milyen képzési programokat valósított meg az elmúlt években és milyen eredményekkel.


Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy előadás témánknak nagyon sok szakember szívből örült és kívánt további eredményes munkát nekünk ezen a területen is!