Hírek, események

Víz Világnapja 2017

Minden évben nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk a Magyar Víziközmű Szövetég által rendezett – a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő– díjátadó ünnepséggel egybekötött szakmai találkozón.

Immár hagyományosan a patinás Pesti Vigadóban – méltó környezetben – színvonalas szakmai és kulturális programoknak lehettünk részesei. A Víz Világnapja különösen fontos Cégünk életében, hisz mind szakmai, mind privát emberként is tisztában vagyunk vele, hogy az édesvíz véges természeti erőforrás és annak megvédése mindenki – így Cégünk – lételeme is. Jelmondatunkkal összhangban: „A víz kincs, segítünk megőrizni”, úgy  gondoljuk, hogy a víz a jövőnk és egyben a fejlődés alapja is! 

Ennek eredményeképpen az idén is BRONZ fokozatú támogatóként, illetve egyre több munkatársunk delegálásával járultunk hozzá a rangos szakmai találkozó megrendezéséhez.

A rendezvényen életművük és tevékenységük elismeréseként az ágazat kiemelkedő és meghatározó szakemberei vehették át a Víz Világnapi Emlékérmeket, Víziközmű Ágazatért Érdemérmeket és a Reitter Ferenc díjat.

Szívből gratulálunk és további szakmai sikereket kívánunk a kitüntetett szakembereknek!