Hírek, események

Vízműves Családi Nap

Rendkívül sikeres, jól megszervezett Vízműves Családi Napon vehettünk részt 2018. május 26-án szombaton, a tavalyi látogatói csúcsot is megdöntöttük!

Örömünkre szolgál, hogy a Fejérvíz Zrt.-vel közösen megrendezett Családi Napon ilyen sokan lehettünk jelen és igazán kellemes kikapcsolódás lehetett számunkra, illetve családtagjaink számára ez a színes programokkal tarkított vidám ünnepség. A programot a vízmű részéről Kis István vezérigazgató nyitotta meg, míg cégünket Csáki Attila cégvezető képviselte a megnyitóban. Utána következett az ünnepi díjátadás. Büszkék vagyunk arra a három kollégánkra, akik elismerésben részesültek hűséges, színvonalas, szorgalmas munkájukért. Az emléklapot és a jutalmat Mahovszky Miklós cégvezető adta át, kedves, személyes, esetenként humoros hangvétellel. Az Interex-Waga-nál eltöltött 15 éves munkájáért Fett Józsefnek, 15 éves munkájáért Pető Lászlónak és 10 éves munkájáért Katona Zoltánnak. A Családi Nap hivatalos részét követte a kispályás foci, illetve egyéb programok, mint például: tenisz, asztalitenisz, aszfaltrajz-verseny, ugrálóvár, lovaglás, körhinta, arcfestés, sütiverseny és még sok egyéb mulatságos kikapcsolódás.

A számunkra biztosított finom ebéd mellett nagyon jó lehetőségünk volt kikapcsolódni a dolgos hétköznapokból és egy kellemes, vidám napot eltölteni!