Hírek, események

XXI. Országos Víziközmű Szerelőverseny

A szakma legjobbjai - XXI. Országos Víziközmű Szerelőverseny

2024. szeptember 10-11-én került megrendezésre XXI. Országos Víziközmű Szerelőverseny, Egerben. Ahogyan tavaly, az idén is a Heves Megyei Vízmű Zrt. vállalta azt a megtisztelő feladatot, hogy ismét osztozott a Magyar Víziközmű Szövetséggel a megszervezésben.

Büszkék vagyunk rá, hogy a verseny ötletgazdájaként és egyik alapítójaként cégünk az idén is kiemelt támogatója volt ennek a rangos rendezvénynek. A gyakorlati feladatok megoldásai során örömmel láttuk forgalmazott szerelvényeinket, a MULTI/JOINT csőösszekötő idomokat, GREINER golyóscsapokat.

A kétnapos szakmai verseny során az elméleti verseny részeként „Mennyi? 30!” címmel” Riczu József vezető műszaki munkatársunk tartott nagyon vidám, cégünk 30 éves fennállásával kapcsolatos tartalmas, gyakorlati előadást.

Az idén ajándékot kapott a legtapasztaltabb és a legfiatalabb csapat, a legidősebb és legfiatalabb versenyző, a legsportszerűbb csapat, a legjobb külhoni gárda és egyéni versenyzők is. A csapatok közül az első tíz kapott jutalmat, az új győztes pedig a Nyírségvíz csapata lett. Második helyezést a DRV Zrt. csapata nyerte. A harmadik dobogós helyezett pedig a FEJÉRVÍZ Zrt. lett.

Cégünk egyik felajánlása a II.helyezett csapat részére tanulmányi utazás volt, mely program során a versenyzők és kísérőik megismerhetik a csehországi- német tulajdonú- VAG öntödét-üzemet (elzáró- és szabályozó szerelvények), ill. a KASI öntödét és betonüzemet (fedlapok, víznyelőrácsok). A szakmai utat a DRV Zrt. csapata nyerte, melyre 2024.október 07-09 között kerül sor.

A Vízipari támogatók versenyén két kollégánk is dobogós lett: Fett Ádám ügyfélszolgálati osztályvezető és Riczu József vezető műszaki munkatárs.

Örülünk, hogy ez alkalommal is együtt lehettünk a szakma legjobbjaival! Minden résztvevőnek gratulálunk!

A versenyről a MaVíz készített egy remek videofilmet, melyen folyamatosan feltűnnek munkatársaink és szerelvényeink: