Referenciák

Rólunk írták - Helytállás a COVID-19 idején

Cégünk helytállását a világjárvány alatt Partnereink méltatták.

A közüzemi hálózatok biztonságos üzemeltetése talán még sosem volt annyira fontos, mint a szűnni nem akaró világjárvány idején. Otthonaink és ipari létesítményeink mellett kiemelten fontos, hogy egészségügyi intézményeink ne maradhassanak víz nélkül, ehhez pedig cégünk, az Interex-Waga Kft. erőn felül teljesítve nyújt partnereinknek támogatást (infógrafikánk megtekintéséhez kattintson IDE). A maradéktalan kiszolgálásunkról és állandó ügyeletünkről alább olvasható néhány vélemény a teljesség igénye nélkül:

 

„Nagyon innovatív a grafikus kimutatásotok, a rendelkezésre állásotokért pedig minden köszönet a Tietek.”

Dr. Schieszl Ferenc
FEJÉRVÍZ ZRT.
stratégiai tanácsadó

*  *  *

„Köszönöm tájékoztatásod, megnyugtató ilyen háttérrel üzemeltetnünk. Bízva a mielőbbi személyes találkozásban baráti üdvözlettel kívánok jó egészséget családodnak, munkatársaidnak.”

Bárdos Zsolt
HEVES MEGYEI VÍZMŰ ZRT.
üzemvezető főmérnök

*  *  *

„Köszönjük a tájékoztatást. Jó érzés, hogy ilyen biztos partner van mögöttünk.”

Maróti Tibor
víz és csatornahálózati üzemvezető
SZEGEDI VÍZMŰ

*  *  *

„Köszönöm a tájékoztatást. Örömömre szolgál, hogy az elmúlt negyed évszázad egyik kiváló, ha nem a legkiválóbb csőhálózati anyagbeszállító cég szolgáltatásait vehetjük igénybe. Ezt nem csak az elmúlt év, hanem a korábbi évtizedek adatai is igazolják. Bízom benne, hogy ez megrendelő-beszállító közötti partneri kapcsolat, amely a kölcsönös tisztelet, megbecsülés, korrekt szerződéses viszonyok mentén jött létre, hosszú távon is működőképesnek fog bizonyulni.”
 
Kiss György 
FŐVÁROSI VÍZMŰVEK ZRT.
Mérnök Szolgálati Osztály 
osztályvezető-helyettes

*  *  *

„Remélem a folyamatos készletbiztosítás a pandémiás helyzetben is működni fog, így csak haváriás helyzetek esetében gondolom, hogy szükség lenne a készenléti szolgáltatások igénybevételére. Ettől függetlenül Neked és a teljes csapatnak jó egészséget, vírus mentes évet kívánok.”

Antal Tamás
üzemeltetési osztályvezető
MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft.


*  *  *

„Köszönöm lenti megkereséseteket, megkeresésedet, tájékoztatásodat. Egyúttal – gratulálva az eddigi, folyamatos! anyagellátásban nyújtott tevékenységetekért, melyet a  grafikus összesítésetek is igazol – köszönöm, és üdvözlöm a magam, és elsősorban cégem nevében, hogy a jövőben is hasonló minőségben és struktúrában kívánjátok szolgálni a víziközmű ágazatot, partnereiteket, és azon belül természetesen cégünket, a DRV Zrt.-t, ezzel is segítve munkánkat.”

Üdvözlettel:
Krizsán György
fejlesztési főmérnök

*  *  *

„Mindig is tudtam, hogy Ti a spiccen vagytok. Köszönjük a figyelmességet az igazi SZOLGÁLTATÁST!”

Radács Attila
műszaki igazgató
BAKONYKARSZT ZRT.

*  *  *

„Köszönjük a rendelkezésre állásotokat és a pontos, kiemelkedő tevékenységeteket! Bízom benne, hogy a jövőben is meghatározó tagjai lesztek Társaságunk beszállítóinak!”

Virág László
vezérigazgató    
DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság

*  *  *

„Köszönettel vettem felajánlásod, amiről tájékoztattam a munkatársaimat is. Minden tiszteletem a Tietek, hogy a nehéz időkben is segítő szándékú intézkedéseket vezettek be. A cégeteknek további sok sikeres üzleti évet, Neked és munkatársaidnak erőt, egészséget, kívánok!”

Jónás József
Műszaki szolgáltatási igazgató
 Érd és Térsége Viziközmű Kft.

*  *  *

„Köszönjük szépen, továbbra is számítunk rátok!”

Balogh Zsolt
DMRV ZRT.
műszaki vezérigazgató-helyettes

*  *  *

„Köszönöm tájékoztatásod, megnyugtató, hogy ilyen biztos partner áll „mögöttünk” nem csak a hétköznapokban, hanem az ünnepnapokon is.”

Mátyus Zoltán
KISKUNVÍZ KFT

*  *  *

„Köszönöm az infót és a munkatársak töretlen helytállását! Gratulálok és kitartást kívánok az előttünk álló hetekhez is!”
 
Csörnyei Géza
üzemeltetési igazgató
Fővárosi Vízművek Zrt.

*  *  *

„Köszönöm a tájékoztatást! Nagy nyugalommal tölt el bennünket, hogy a vízipar részéről ilyen felkészült és lelkiismeretes partnerrel rendelkezünk a személyetekben! Nagyon jól alkalmazkodtok a szolgáltatói igényekhez, melyet a meghibásodások tendenciája láthatóan és sajnos szükségessé is tesz.”

Kriston Ádám
BÁCSVÍZ ZRT.
műszaki igazgató

*  *  *

„Köszönöm a tájékoztatást. Nagyon megnyugtató, hogy az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésünkre álltok. Én azért remélem, hogy minél ritkábban lesz szükségünk ennek a remek szolgáltatásnak az igénybevételére.”

Kárász Tibor
vízellátási üzemmérnökség vezető     
SOPRONI VÍZMŰ ZRT. 

*  *  *

„Köszönjük a helytállást! További jó munkát és jó egészséget kívánunk!”
  
Lőrinc Ákos
vezérigazgató
ÉRV ZRT. 

*  *  *

„Köszönjük az együttműködést, munkátokat, kívánom a jövőben is legalább addig legyünk szerződéses kapcsolatban, mint eddig voltunk.”

Könnyű Zsolt
NYÍRSÉGVÍZ ZRT.
gazdasági vezérigazgató-helyettes

*  *  *

„Köszönjük a folyamatos kiszolgálást részetekről. Azért remélem ebben a zűrös időszakban nem kell majd igénybe vennünk munkaidő utáni segítségeteket :)”
  
Kakuk András 
vízellátási ágazatvezető főmérnök
Érd és Térsége Víziközmű Kft.

*  *  *

„Köszönöm, hogy felajánlod a lehetőséget, mellyel alkalomadtán élni is fogunk. A feladatunkból adódóan mi magunk is folyamatos szolgálatban vagyunk, és jó érzéssel tölt el bennünket, hogy számíthatunk a támogatásotokra.”
Üdvözlettel:

Varga Ákos
műszaki igazgató     
SOPRONI VÍZMŰ ZRT.